Toegankelijkheid

Toegankelijkheidsverklaring

De MRDH streeft er naar om alle informatie op www.mrdh.nl zo aan te bieden dat iedereen het kan bekijken en gebruiken. De website is gebouwd volgens de EU-standaard voor toegankelijkheid EN 301 549. Deze standaard is gebaseerd op internationaal erkende afspraken over toegankelijkheid, duurzaamheid, uitwisselbaarheid en vindbaarheid van websites.

Onderzoek

Uit het toegankelijkheidsonderzoek blijkt dat de website www.mrdh.nl gedeeltelijk voldoet aan alle eisen uit de toegankelijkheidsstandaard EN 301 549. In de toegankelijkeidsverklaring staat op welke punten de website nog niet volledig voldoet. De video’s gemaakt door MRDH voldoen aan de toegankelijkheidsrichtlijnen ( zijn voorzien van van ondertiteling en audiodescriptie en worden afgespeeld in een toegankelijke videoplayer binnen de website). Er wordt nog gewerkt aan het toegankelijk maken van pdf's en infographics. 

Met enige regelmaat laten we onze website testen door een onafhankelijk testbureau. Op basis van het testrapport kunnen we weer verbeteringen uitvoeren. Onze vorderingen publiceren we op deze pagina en in onze toegankelijkheidsverklaring.

De laatste verklaring is van 23 augustus 2021.