Routebeschrijving

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) is gehuisvest in Rotterdam aan de Westersingel 12, op tien minuten loopafstand van Centraal Station Rotterdam of enkele minuten van de tram- en metrohalte. 

Leveranciers
Leveranciers van de MRDH kunnen de goederen via onze expeditie leveren, via het parkeerterrein aan de achterkant van het kantoorpand.  Rijdt hiervoor net voorbij het kantoorpand en sla dan rechtsaf de poort in. Meldt uzelf met uw naam en geef aan voor wie u komt.
Is het niet veel wat u komt afleveren? Dan graag via de hoofdingang aan de Westersingel 12. 

Met de (e-)fiets/(e-)scooter/bromfiets
De Westersingel is goed bereikbaar met de fiets. De fiets kunt u aan de achterkant van ons kantoorpand parkeren. Ook is er een laadpaal voor twee elektrische fietsen aanwezig in de fietsenstalling. 

Met het openbaar vervoer
Het MRDH-huis kunt u bereiken met tram 4, 7, 8, 20 of 25. U stapt uit op halte Kruisplein en u hoeft hiervoor alleen nog naar de overkant te lopen. 
Komt u met tram 21, 23 of 24, heet uw uitstaphalte ook Kruisplein. Hier vandaan moet u de hoek om naar de Westersingel. Iets verder weg ligt de halte Eendrachtsplein waar u met de metro A, B en C kunt komen.

Open hier 9292OV

Met de auto
Het gebouw heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen (34 plaatsen) voor bezoekers aan de achterkant van ons kantoorpand. Sla rechtsaf de poort in, net voorbij het kantoorpand. Meldt u zich met uw naam en geef aan voor wie u komt.  Op ons parkeerterrein zijn twee laadpalen met oplaadmogelijkheid voor in totaal 4 auto's.

In de omgeving zijn ook parkeergarages. De Stadsgarage Schouwburgplein 2 en 1 is het dichtste bij.

Open hier de ANWB routeplanner